LedPerf.com: Osvetlenie automobilov a motocyklov pomocou LED

24H
Odpoveď a
expedícia


0€
Od
100€

N°1

Oficiálny líder
od 2007

550 000
vozidiel
vybavených



100%
zabezpečené
Hodnotenie zákazníkov 4.9/5
59125 Zhromaždené recenzie

Prázdny

Ešte 100.00€ do dopravy zdarma do: Slovensko

Zobraziť košík

Prídavné LED svetlá a Pracovné LED svetlá

Prídavné LED svetlá a Pracovné LED svetlá

Viac ako 70 prídavných LED svetiel, LED reflektorov a pracovných LED svetiel pre váš 4X4, Pick Up, motocykle, štvorkolky, SSV, kamión, loď, traktor, … Rôzne tvary a veľkosti k dispozícii: Štvorcové, oválne, obdĺžnikové, okrúhle.

Naše prídavné LED svetlá s ultra silným bielym osvetlením môžu podľa voľby premietať svetelný lúč na dlhú vzdialenosť (spot) alebo široký blízky (flood).

Naše prídavné LED svetlá, LED reflektory a pracovné LED svetlá sú zaručené na 5 rokov a sú zložené z vysoko kvalitných LED CREE alebo EPISTAR, ktoré umožňujú dosiahnuť výkon až 185 wattov a viac ako 12000 lúmenov.

Zistiť viac

Vyberte si nižšie model podľa svojho výberu a nechajte sa viesť.

Prídavné LED svetlá: skutočná evolúcia osvetlenia pre vozidlá

Nástup prídavných LED svetiel znamenal revolúciu v oblasti osvetlenia pre vozidlá. Tieto svetlá, ponúkajúce vyšší jas a nižšiu spotrebu energie, zmenili spôsob, akým vodiči vnímajú a sú vnímaní na ceste. Navrhnuté tak, aby dopĺňali štandardné svetlá, prídavné LED svetlá sa vyskytujú v rôznych typoch, z ktorých každý spĺňa špecifické potreby, od profesionálnych prác po jazdu na ceste alebo mimo nej za ťažkých poveternostných podmienok a/alebo na nerovnom teréne.

Pracovné LED svetlá

Pracovné LED svetlá sú nevyhnutné v náročných odvetviach, ako je stavebníctvo, poľnohospodárstvo a chov. Poskytujú intenzívne osvetlenie, ktoré je kľúčové pre efektívnu a bezpečnú prácu v málo osvetlených alebo nočných prostrediach. Ich robustná konštrukcia ich robí odolnými voči drsným podmienkam a ich LED technológia zaručuje dlhú životnosť a nízku spotrebu energie, čo je ideálne pre dlhé pracovné hodiny. Pracovné svetlá sú tiež používané pri vonkajších aktivitách, ako je kempovanie, jazda v teréne alebo lov. Ako ste pochopili, pracovné LED svetlá sú kľúčové pre rôzne vozidlá a stavebné stroje, ako sú bagre a buldozéry, poľnohospodárske stroje, ako sú traktory a kombajny, terénne vozidlá, ako sú 4x4, štvorkolky a SSV, rovnako ako pre komerčné kamióny, lode, záchranné vozidlá...

Prídavné LED svetlá pre jazdu

Prídavné LED svetlá pre jazdu podporujú stretávacie svetlá alebo diaľkové svetlá, výrazne zlepšujú viditeľnosť na dlhé vzdialenosti, čo je zvlášť užitočné pre nočné jazdy na málo osvetlených cestách. Tieto svetlá premietajú intenzívny a koncentrovaný svetelný lúč, čím zvyšujú bezpečnosť tým, že vodičom umožňujú ľahšie detekovať prekážky a potenciálne nebezpečenstvá, čím zlepšujú reakčný čas v prípade potreby. Prídavné LED svetlá sú dokonale vhodné pre širokú škálu vozidiel, ako sú osobné automobily, motocykle, kamióny, SUV a terénne vozidlá, ako sú 4x4 a Pick-upy.

Prídavné LED hmlové svetlá

LED hmlové svetlá sú navrhnuté tak, aby poskytovali lepšiu viditeľnosť za nepriaznivých poveternostných podmienok, ako je hmla, dážď, sneh alebo prach. Ich špeciálne navrhnuté svetlo preniká týmito ťažkými podmienkami, čím znižuje riziko nehôd zvýšením jasnosti cesty. Inštalácia LED hmlových svetiel sa dokonale prispôsobí rôznym typom vozidiel, osobným automobilom, motocyklom, 4x4, SUV a ťažkým nákladným vozidlám. Významne prispievajú k bezpečnosti na cestách.

Prídavné LED cúvacie svetlá

Prídavné LED cúvacie svetlá sú dôležitým prídavkom pre manévrovanie vozidiel, najmä veľkých vozidiel alebo tých, ktoré prepravujú prívesy. Tieto svetlá poskytujú zvýšenú viditeľnosť za vozidlom, čo umožňuje bezpečnejšie cúvanie. Ich jas a okamžitá aktivácia uľahčujú detekciu prekážok a osôb, čím znižujú riziko nehôd pri manévroch.

Univerzálnosť a štýl prídavných LED svetiel: oveľa viac než len svetlá

Je dôležité zdôrazniť rozmanitosť a schopnosť prispôsobenia prídavných LED svetiel. K dispozícii v širokej škále tvarov, veľkostí a svetelných výkonov, tieto svetlá ponúkajú výnimočnú prispôsobivosť, aby splnili špecifické potreby každého vozidla a každého vodiča. Používatelia majú tiež na výber medzi rôznymi konfiguráciami svetelných lúčov (široký, dlhý dosah, kombinovaný), čo umožňuje optimalizované použitie podľa jazdných podmienok a potrieb každého jednotlivca.

Mnoho modelov prídavných LED svetiel sa vyznačuje ďalšími možnosťami, ako sú farebné pozičné svetlá (biela, oranžová, červená), ktoré obohacujú ako praktický aspekt, tak dizajn vozidla. Tieto estetické doplnky transformujú vzhľad vozidiel, dodávajú im modernejší a výraznejší vzhľad. Integrácia týchto prídavných LED svetiel sa teda neobmedzuje iba na zlepšenie viditeľnosti alebo bezpečnosti; stáva sa tiež vyhlásením o štýle a elegancii, ktoré umožňuje majiteľom vozidiel prispôsobiť a skrášliť svoje vozidlá podľa ich osobného vkusu.

Prídavné LED svetlá sú teda oveľa viac než len funkčné vylepšenie. Predstavujú spojenie medzi výkonom, bezpečnosťou, energetickou účinnosťou a štýlom. Prispôsobené širokej škále aplikácií, od profesionálnych prác po každodennú jazdu za rôznych podmienok, ponúkajú vylepšený a bezpečnejší zážitok z jazdy, zatiaľ čo vodičom umožňujú vyjadriť svoju individualitu prostredníctvom výberu svetiel. S týmito pokrokmi sa prídavné LED svetlá stávajú nevyhnutným vybavením v automobilovom svete a modernej jazde.

^