LedPerf.com: Osvetlenie automobilov a motocyklov pomocou LED

24H
Odpoveď a
expedícia


0€
Od
100€

N°1

Oficiálny líder
od 2007

550 000
vozidiel
vybavených



100%
zabezpečené
Hodnotenie zákazníkov 4.9/5
59125 Zhromaždené recenzie

Prázdny

Ešte 100.00€ do dopravy zdarma do: Slovensko

Zobraziť košík

LED svetelné lišty - LED rampy

LED svetelné lišty - LED rampy

Viac ako 40 LED svetelných líšt a LED rámp pre váš 4x4, pick-up, štvorkolku, SSV, kamión, traktor… Mnoho dostupných veľkostí od mini LED svetelnej lišty s dĺžkou 99 mm až po LED rampu s dĺžkou 1310 mm.

Vybavené ultra silným bielym osvetlením s možnosťou výberu svetelného lúča dlhého dosahu (spot), širokého blízkeho dosahu (flood) alebo Combo, naše LED svetelné lišty môžu byť rovné alebo zakrivené. S päťročnou zárukou sú naše LED svetelné lišty zložené z vysoko kvalitných LED CREE alebo EPISTAR, ktoré umožňujú dosiahnuť výkon až 300 wattov a viac ako 27 000 lúmenov.

Zistiť viac

Vyberte si nižšie LED svetelnú lištu podľa svojho výberu a nechajte sa viesť.

Účinnosť a Výkon svetelných líšt LED pre vozidlá 4x4, kamióny a stroje

Svetelné lišty LED, tiež nazývané rampy LED, ponúkajú efektívne a výkonné riešenie osvetlenia pre širokú škálu vozidiel 12V a 24V, ako sú 4x4, kamióny, pick-upy, štvorkolky, SSV, traktory, rallye autá. Navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny jas pri zachovaní nízkej spotreby energie, prekonávajú tradičné osvetľovacie systémy, ako sú xenónové alebo halogénové svetlá, čo sa týka svetelného výkonu a životnosti.

Robustnosť a Odolnosť svetelných líšt LED

Svetelné lišty LED sú navrhnuté tak, aby kombinovali robustnosť a výnimočnú odolnosť, sú vybavené nerezovými oceľovými úchytmi, hliníkovým puzdrom a ultra odolnou polykarbonátovou šošovkou. Táto pevná konštrukcia ich robí odolnými voči náročným podmienkam, vibráciám, nárazom a extrémnym teplotám, ktoré sa pohybujú od -40 °C do 85 °C. Navyše sú 100% vodotesné a majú vysokú ochranu proti prachu, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivosť. Všetky tieto vlastnosti robia svetelné lišty LED ideálnym osvetľovacím systémom pre použitie v najnáročnejších prostrediach a na obtiažnych terénoch.

Bezpečnosť

Osvetlenie poskytované svetelnými lištami LED umožňuje odhaliť každý detail cesty, ako sú napríklad nerovnosti vozovky a skryté zákruty. Tým výrazne zlepšujú bezpečnosť vodičov tým, že poskytujú lepšiu viditeľnosť za nízke svetelné podmienky alebo pri nočnej jazde. Konštrukcia svetelných líšt LED umožňuje všestranné použitie, ktoré je dokonale prispôsobené jazde na ceste alebo v teréne.

Štýl, Dizajn a Prispôsobivosť svetelných líšt LED

Okrem zlepšenia viditeľnosti pridávajú svetelné lišty LED tiež výrazný estetický prvok vozidlám. Tieto svetelné lišty LED nielen zlepšujú viditeľnosť, ale tiež transformujú vzhľad vášho vozidla, napríklad svetelné lišty LED s pozičnými svetlami bielej alebo oranžovej farby pridávajú výrazný a elegantný prvok. Aby sa dokonale prispôsobili vášmu vozidlu, je k dispozícii široká škála rozmerov.
Či už si vyberiete ultra kompaktné a tenké svetelné lišty LED s jednou radou LED, alebo väčšie modely od 50 cm do viac ako 130 cm vybavené dvojitou radou LED čipov pre maximálnu účinnosť, existuje rad možností pre dokonalú a ľahkú integráciu na rôzne časti vášho vozidla, ako je mriežka chladiča, držiak registračnej značky, nárazníky alebo strecha.

Ako správne vybrať svetelnú lištu LED?

Pri výbere svetelnej lišty LED je potrebné zvážiť niekoľko kritérií, aby bolo zaistené vhodné a efektívne osvetlenie:

  • - Najprv zvážte konkrétny model vášho vozidla, či už ide o 4x4, kamión, štvorkolku, SSV, traktor, rallye auto.
  • - Svetelný výkon a farba osvetlenia sú tiež dôležité faktory, ktoré umožňujú prispôsobiť vzhľad a funkčnosť vášho osvetlenia.
  • - Ďalšie technické aspekty, ako je napätie vo voltoch, výkon vo wattoch, spotreba a prúd hrajú kľúčovú úlohu vo výkone a účinnosti svetelnej lišty LED.
  • - Technológia použitá, veľkosť, tvar a ďalšie rozmery svetelnej lišty by mali byť tiež zvážené.
  • - Typ svetelného lúča, najmä ak hľadáte špecifické osvetlenie typu dlhého dosahu (spot), alebo širokého osvetlenia (flood), alebo nakoniec kombináciu oboch (combo).
  • - Inovácie, ako sú zakrivené svetelné lišty LED, tiež ponúkajú významné výhody oproti tradičným rovným modelom, najmä lepší uhol osvetlenia a harmonické prispôsobenie tvaru vášho auta, 4x4, kamiónu alebo iných.
  • - Nakoniec niektoré svetelné lišty LED zahŕňajú ďalšie funkcie a môžu byť použité ako stretávacie svetlá alebo diaľkové svetlá, pre zvýšenú všestrannosť.

S ohľadom na tieto prvky si môžete vybrať svetelnú lištu LED, ktorá nielen spĺňa vaše potreby v oblasti osvetlenia, ale tiež prináša moderný a výrazný štýl vášmu vozidlu.

Stručne povedané, súčasné rampy LED pre vozidlá ponúkajú kombináciu výkonu, odolnosti, bezpečnosti a prispôsobenia, čo ich robí vhodnými pre širokú škálu aplikácií a užívateľských preferencií.

^