LedPerf.com: Osvetlenie automobilov a motocyklov pomocou LED

24H
Odpoveď a
expedícia


0€
Od
100€

N°1

Oficiálny líder
od 2007

550 000
vozidiel
vybavených



100%
zabezpečené
Hodnotenie zákazníkov 4.9/5
59125 Zhromaždené recenzie

Prázdny

Ešte 100.00€ do dopravy zdarma do: Slovensko

Zobraziť košík

LED lišty - Rampy - Pracovné svetlá - Spoty

LED lišty - Rampy - Pracovné svetlá - Spoty

Najširší výber LED svetelných líšt, LED rámp, LED pracovných svetiel a LED spotov na trhu pre vaše 4x4, pick-upy, motocykle, štvorkolky, SSV a kamióny…

Naše ultra výkonné a spoľahlivé LED spoty a svetelné lišty sú garantované na 5 rokov. Objavte tiež všetko naše príslušenstvo na upevnenie a pripojenie, ako sú držiaky pre svetelné lišty, projektory a LED spoty, ale aj všetku kabeláž potrebnú pre LED rampy a spoty.

Zistiť viac

Vyberte si nižšie kategóriu podľa vášho výberu a nechajte sa viesť...

Vyberte kategóriu:

Priamy prístup ku všetkým produktom:

Objavte rozsiahly a špecializovaný svet prídavných svetiel LED, ideálne riešenie pre automobily, 4x4, motocykle, štvorkolky, kamióny, stavebné stroje alebo poľnohospodárske stroje. U LedPerf, s našimi 15 rokmi skúseností, sme hrdí na to, že vám môžeme predstaviť kompletný rad prídavných svetiel LED, známych pre ich špičkový výkon, energetickú účinnosť a výnimočnú odolnosť.

Čo je to prídavné osvetlenie LED pre vozidlá?

Prídavné osvetlenie LED pre vozidlá sa vzťahuje na akýkoľvek doplnkový osvetľovací systém inštalovaný na vozidle pre zlepšenie jeho viditeľnosti a zvýšenie bezpečnosti vodiča. Tento typ osvetlenia je nevyhnutný pre efektívnu jazdu alebo prácu za nízkej svetelnosti alebo pri nočnej jazde.

Pre aké vozidlá sú určené?

Prídavné LED svetlá sú obzvlášť prínosné pre:

  • - Vozidlá 4x4 a motocykle: Pre lepšiu viditeľnosť pri nočných dobrodružstvách na ceste aj mimo nej.
  • - Kamióny: Ideálne pre dlhé nočné jazdy, zabezpečujúce jasný a ďaleký výhľad.
  • - Poľnohospodárske alebo stavebné stroje: Nevyhnutné pri intenzívnych prácach, kde je dobrá viditeľnosť kľúčová pre bezpečnosť a efektivitu, aby bola zabezpečená kvalitná práca.

Široká ponuka a všestrannosť

Naša ponuka zahŕňa vysoko výkonné LED svetlomety, pracovné svetlá a prídavné svetlá v 12V pre automobily, motocykle a úžitkové vozidlá a v 24V pre kamióny a stavebné alebo poľnohospodárske stroje. Môžete si vybrať medzi „skutočnými“ výkonmi od 8W do viac ako 200W.

Naše svetelné lišty LED sú k dispozícii v priamych alebo zakrivených verziách, s jednou alebo dvoma radami LED, s dennými svetlami alebo bez nich a vyrobené z prvotriednych materiálov pre zabezpečenie dlhej životnosti a spoľahlivosti. Skutočné výkony dostupné sú od 15W do viac ako 300W.

Pokročilá technológia a dizajn

Naše produkty LED, prídavné svetlomety s dlhým dosahom, pracovné svetlá, svetelné lišty a rampy LED, sú navrhnuté tak, aby poskytovali výkonné osvetlenie, prispôsobené rôznym potrebám a podmienkam vrátane intenzívnych prác. Elegantné a funkčné, sú vybavené najnovšou generáciou LED technológie pre maximálny jas a odolným hliníkovým puzdrom odolným proti poveternostným vplyvom a najnáročnejším podmienkam.

Špecifické riešenia pre vozidlá

Či už ide o kamión, 4x4, motocykel, štvorkolku, rallye auto, traktor atď., naše prídavné LED svetlá sú prispôsobené širokej škále vozidiel. Ponúkame napríklad osvetľovacie riešenia pre kamióny, s prídavnými svetlometmi s dlhým dosahom a výkonnými svetelnými lištami LED pre terénne aplikácie.

Dizajn a flexibilita

Naša ponuka zahŕňa slim rampy / svetelné lišty LED s jednou radou, ideálne pre terénne vozidlá, rovnako ako svetelné lišty LED s pozičnými svetlami a funkciou denného osvetlenia pre každodenné použitie. Ponúkame tiež zakrivené rampy LED, poskytujúce široký svetelný lúč, a rôzne možnosti svetelného lúča (spot, flood, combo) pre splnenie špecifických potrieb.

Bezpečnosť a zhoda

Naše produkty spĺňajú vysoké štandardy kvality a výkonu, zabezpečujúce bezpečný a spoľahlivý zážitok z jazdy. Svetelné lišty LED pre kamióny a LED svetlomety pre 4x4 a rallye autá sú špeciálne navrhnuté pre náročných vodičov, hľadajúcich optimálnu viditeľnosť počas ich jázd alebo súťaží.

Príslušenstvo a inštalácia

Poskytujeme tiež upevňovacie držiaky pre rampy LED a prídavné svetlomety, rovnako ako ľahko inštalovateľné elektrické kabeláže, vybavené všetkými potrebnými komponentmi. Toto príslušenstvo je prispôsobené širokej škále vozidiel, zabezpečujúce ľahkú, stabilnú a trvanlivú inštaláciu.

Záväzok ku kvalite

U LedPerf sa zaväzujeme poskytovať vysoko kvalitné produkty za dostupné ceny, s garanciou spokojnosti zákazníkov. Či už hľadáte osvetľovacie riešenie pre profesionálne alebo osobné použitie, máme produkty prispôsobené vašim potrebám.

^